Nyheter

Glad höst...

Hoppas ni haft en lugn och skön sommar!

Nu närmar sig hösten med stormsteg och det betyder att vi ser fram emot många spännande uppdrag åt både nya och befintliga kunder. Under hösten kommer vi lägga stor vikt på att utöka vår etablering mot bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och företag.

Vi kommer även öka utbudet för radonsanering och FTX installationer mot privatpersoner. Bli därför inte förvånad om du ser en av våra fordon i ditt bostadsområde;-)

FTX gruppen utökar

Ny medarbetare ftx gruppen

Vi vill varmt välkomna Janne som är det senaste tillskottet hos FTX Gruppen Sverige AB.

Janne är anlitad för att hjälpa till med kundbesök och försäljning i Stockholm och Mälardalen. Janne har en bred kunskap inom ventilation och radon och kommer vara en viktig del i vår utveckling och expandering.

Kanske kommer Janne och besöker dig :-)

Nu kör vi Janne, välkommen!

Grattis Tre Kronor!!!

VM2013

Det kändes riktigt skönt när slutsignalen ljöd och Tre Kronor tog hem VM guldet på hemmaplan. Hela styrkan på FTX Gruppen Sverige AB gratulerar och tackar för en helt underbar turnering!

Bra jobbat grabbar!!!

Äntligen sommar

Nu får man väl ändå säga att sommaren gjort sitt intåg i vårt avlånga land. Vi hoppas att alla våra nya och befintliga kunder får en riktig kanon sommar.

FTX gruppen tågar på och utför mer ventilationsinstallationer och radonsaneringar än någonsin och vi ser fram emot en lång och skön sommar med massor av nya och spännande uppdrag.

Nästa gång kanske vi ses hemma hos dig.

Ta hand om er!

Installation i villor

2013 har börjat mycket bra och vi ser ingen minskad efterfrågan på FTX ventilation och radonsanering.

Vi har nyligen avslutat ett flertalet större projekt både i Stockholm och Göteborg där vi installerat FTX ventilation för ökad inomhuskomfort samt system för radonsanering i villor och radhus.

Tack alla kunder för visat förtroende!

Nytt år - Nya tag

FTX gruppen 2013

Vi vill tacka alla våra kunder och leverantörer för ett roligt, kreativt och inspirerande 2012.

Nu ser vi framåt mot nya spännande ventilations- och radonsanerings uppdrag år både privatpersoner, föreningar, företag och fastighetsägare och hoppas att 2013 blir ännu mer givande.

Vi ses snart hemma hos Dig!

Något stort på gång i GBG

Snart drar vi igång en stor entreprenad åt en av Göteborgs största fastighetsägare. Vi har fått i uppdrag att sanera radon i över 200 lägenheter i första etappen. Ett 50-tal takfläkta med styrning samt nya friskluftsventiler skall monteras innan årsskiftet.

Detta projekt passar FTX gruppen som handen i handsken. Vi är med från första radonmätning och radonbesiktning till färdig sanering och eftermätning.

Vi tackar för förtroendet!

Beställ radondosor

Vi säljer radondosor för långtidsmätning och korttidsmätning

Beställ här!