Ventilationsinstallatione

När ni anlitar oss till ett ventilationsprojekt tar vi ett totalansvar och genomför hela entreprenaden från början till färdig anläggning. För dig som fastighetsägare innebär det att ni slipper anlita ytterligare företag till era projekt.

Ventilation till fastighetsägare

Läs mer

Beställ radonmätning

Som ett väletablerat radonsanerings företag kan vi utföra en mycket kostnadseffektiv radonmätning för er fastighet. Vi erbjuder placering och insamling av mätdosor samt radonbesiktning med åtgärdsförslag.

Radondosa-radonmätning

Läs mer

OVK besiktning

Totalentreprenör med totalansvar

Vi erbjuder alltid en personlig hjälp med åtgärdsförslag och installation. Vi expanderar hela tiden utbudet av våra kvalitets produkter och tjänster så att du som fastighetsägare alltid kan få den professionella och personliga hjälp som krävs för att hitta rätta lösningarna till ditt ventilationsprojekt.

Vi ser fram emot ett långt samarbete med er!
Jag är glad att vi valde FTX Gruppen Sverige AB till att sanera radonet i våra fastigheter. Nu kan samtliga hyresgäster känna sig trygga. Bra jobbat! - Madelene

 

Bra support och kloka framtidslösningar
Trodde aldrig att utrustningen för radonsaneringen i våra fastigheter skulle hjälpa till att spara energi. Men de tryck- och temperaturstyrda takfläktarna har verkligen hjälpt till att sänka uppvärmningskostnaderna och sanera radonet. - Hans

Vårt företag har rating A, vilket innebär  kreditvärdigt enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.