Radonbesiktning för fastighetsägare

Vi utför radonbesiktningar i bl.a. flerfamiljsbostäder, industrier och arbetsplatser med stor framgång. Ett personligt bemötande och en lösning på problemet anpassat efter just ditt behov är det vi alltid erbjuder.

Innan vi kan lämna ett åtgärdsförslag för en fastighet som har förhöjda radonvärden efter en radonmätning krävs att vi utför en radonbesiktning. Genom att utföra en radonbesiktning kan vi lokalisera radonkällan.

Radonbesiktning efter radonmätning

Viktigt: En radonbesiktning utförs alltid efter en radonmätning.

Om din fastighet har radonvärden överstigande 200 Bq/m3 efter en radonmätning kan vi hjälpa till med en radonbesiktning. En radonbesiktning är nödvändig för att kunna lokalisera och bestämma vilken typ av källa radonet kommer ifrån (byggmaterial, markradon, vatten, etc.). När detta är konstaterat tar vi fram ett åtgärdsförslag för fastigheten.

Radonbesiktning - Sakkunnighetsbesiktning

Det är viktigt att radonbesiktningsmannnen är kompetent både inom ventilation och radon för att kunna fastställa vilken typ av åtgärd som behöver utföras. Vi har just den kompetensen och erfarenheten. Besiktningsmannen mäter fastigheten med mätinstrument, markmätare samt mätare för byggnadsmaterial. Du som fastighetsägare erhåller protokoll över mätningen samt ett åtgärds- och kostnadsförslag.

Här kan vi utföra radonbesiktningar för fastighetsägare

Mälardalen

Stockholm

Strängnäs
Eskilstuna
Arboga
Köping
Västerås
Enköping
Bålsta
M.f.l.
Västra Götaland

Göteborg

Borås
Uddevalla
Vänersborg
Mariestad
Ulricehamn
Mellerud
M.f.l.
Andra städer

Malmö

Jönköping
Uppsala
M.f.l

Vill du ha hjälp med en radonbesiktning

Anmäl ditt intresse genom att fylla i kontaktformuläret nedan

Du förbinder dig inte till något genom att kontakta oss via nedan formulär. Endast en intresseförfrågan om radonbesiktning skickas till oss.

Fält märkta med * är obligatoriska.
Välj kundtyp(*)

Namn(*)

Adress

Mobiltelefon(*)

Din E-post(*)

Ditt meddelande(*)

Bifoga fil 1
Invalid Input

Fyll i följande säkerhetskod(*)

Vårt företag har rating A, vilket innebär  kreditvärdigt enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.