Ventilation och radonsanering för samfälligheter

Att bedriva en samfällighet har en mängd olika fördelar och nackdelar. En av nackdelarna kan vara den komplicerade administrationen när stora entreprenader önskas utföras då varje bostadsinnehavare själv skall bekosta arbete och material.

Det är här ni har en stor fördel med att anlita FTX Gruppen Sverige AB till era projekt.

Inledningsvis vill vi berätta att vi erbjuder all kompetens i ett och samma företag.

Vi vet att det kan vara besvärligt för en samfällighet att samordna en entreprenad med samtliga inblandade bostadsinnehavare. I synnerhet med ventilations- eller radonåtgärder då inte många människor har kännedom inom området. Oftast så bildas en uppfattning om att flera olika parter måste kopplas i in ett projekt som te.x. en konsultfirma, besiktningsmän, projektörer, installationsfirma m.m. för utföra en radonsanering, förbättra inomhusklimatet, byta ut befintliga takfläktar och aggregat etc.

När ni behöver hjälp med allt som innefattar radonproblem eller ventilationsåtgärder kan vi alltid erbjuda en helhetslösning där vi från första kontakt till ett lyckat avslut är med hela vägen och fullföljer våra åtaganden.

Vi erbjuder allt i från erfarna konsulter och utbildade projektörer till duktiga installationstekniker för att kunna utföra varje enskilt projekt från början till slut med egen personal.

Vi kommer gärna ut till er och träffa samtliga intressenter för att presentera våra produkter tjänster samt

Våra tjänster till Samfälligheter

Det finns många varianter på åtgärder som kan utföras i många olika typer av fastigheter och bostäder. Därför har vi valt att endast presentera ett axplock från vårt utbud. Skulle du inte hitta det du söker för era fastigheter kan du kontakta oss och presentera era önskemål så kommer vi kunna hjälpa dig på bästa sätt.

Ventilation

Värmeåtervinning
Service
Energieffektivisering
Inomhusklimat
OVK besiktning
Konsultation
Hyresgästanpassning
M.f.l.

Radon

Radonmätning
Radonbesiktning
Radonsanering
Placering av mätdosor
Totalentreprenör
M.f.l.

Övriga tjänster

Kanalrengöring
Utbyte av aggregat
Filterbyte
Rådgivning
M.f.l

Varför anlita FTX Gruppen Sverige AB

Den största anledningen till att anlita oss är att vi kan erbjuda all den kunskap som krävs för att utföra en totalentreprenad från början till slut. Du som beställare behöver alltså inte blanda in ytterligare externa företag så som dyra konsulter, projektörer med höga arvoden eller andra kostsamma företag.

Hela projektet utförs i en följd och samtliga moment genomarbetas sömlöst till hela anläggningen är slutförd och överlämnad.

Vad betyder detta för er som beställande företag?

  • Stor logistisk tidsbesparing
  • Stor ekonomiskt besparing
  • Enkel och sömlös kommunikation med entreprenören
  • Projektet utförs i en följd utan avbrott
  • Större trygghet vid eventuella garantiåtgärder
  • Endast en kostnadspunkt

Här kan vi erbjuda våra tjänster

Mälardalen

Stockholm

Strängnäs
Eskilstuna
Arboga
Köping
Västerås
Enköping
Bålsta
M.f.l.
Västra Götaland

Göteborg

Borås
Uddevalla
Vänersborg
Mariestad
Ulricehamn
Mellerud
M.f.l.
Andra städer

Malmö

Jönköping
Uppsala
M.f.l

Vårt företag har rating A, vilket innebär  kreditvärdigt enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.