Service av ventilation för fastighetsägare

En ventilationsanläggning har alltid ett centralt ventilationsaggregat med många rörliga delar och andra komponenter som kräver regelbunden service. Att underhålla en ventilationsanläggning är svårt och kräver erfaren personal för ett lyckat resultat. När vi ser över en ventilationsanläggning ser vi till att de lösningar vi erbjuder bidrar till lägre driftskostnader och tryggare drift.

Våra duktiga servicetekniker har många års erfarenhet av både små och stora ventilationsanläggningar. Ingen fastighet är den andra lik, det vet våra servicetekniker. Därför kan vi alltid erbjuda den sortens professionella dynamik som krävs för att lyckas serva både gamla komponenter som ex. Landis & Gyr till den senaste tekniker från ex, Siemens.

För att kunna utföra service av alla typer av ventilationsanläggningar krävs personal med lång erfarenhet. Precis detta kan FTX Gruppen Sverige AB erbjuda för din fastighet.

Serviceavtal för fastighetsägare

Vi kan erbjuda dig som fastighetsbolag eller fastighetsägare ett heltäckande serviceavtal för er ventilationsanläggning. Vi kan även ombesörja övervakning av värmesystemet i fastigheten.

Beroende på storleken på fastigheten kan vi skräddarsy ett serviceavtal som säkerställer kontinuerlig och ekonomiskt drift av ventilationsanläggningen. En viktig del är att sköta filterbyten i rätt tid. Vi kan erbjuda ventilationsfilter till mycket konkurrenskraftiga priser. Låt oss besöka er fastighet för att se över ert filter behov för att ytterligare sänka era driftskostnader.

Att byta filter i en ventilationsanläggning sparar mycket pengar.
Att köpa nya filter till lägre kostnad sparar ännu mer...

Om ni redan har ett serviceavtal med ett annat bolag för er fastighet kan det vara en god idé att kontakta oss så vi kan se över möjligheterna till att sänka era löpande service- och driftskostnader.

Ofta kan vi konkurrera med avtalspriser, löpande kostnader samt materialkostnader. Men framförallt kan konkurrera med kunskap och energieffektivisering av er fastighets ventilationsanläggning.

Det kostar inget att kontakta oss och boka ett platsbesök. Vi kommer gärna ut och besöker er fastighet för att se över möjligheterna till en tryggare och mer ekonomisk drift av era anläggningar.

Här kan vi utföra ventilationsservice för fastighetsägare

Mälardalen

Stockholm

Strängnäs
Eskilstuna
Arboga
Köping
Västerås
Enköping
Bålsta
M.f.l.
Västra Götaland

Göteborg

Borås
Uddevalla
Vänersborg
Mariestad
Ulricehamn
Mellerud
M.f.l.
Andra städer

Malmö

Jönköping
Uppsala
M.f.l

Vill du ha hjälp med en ventilationsservice

Anmäl ditt intresse om ventilationsservice genom att fylla i kontaktformuläret nedan

Du förbinder dig inte till något genom att kontakta oss via nedan formulär. Endast en intresseförfrågan om ventilationsservice skickas till oss.

Fält märkta med * är obligatoriska.
Välj kundtyp(*)

Namn(*)

Adress

Mobiltelefon(*)

Din E-post(*)

Ditt meddelande(*)

Bifoga fil 1
Invalid Input

Fyll i följande säkerhetskod(*)