Ventilation för fastighetsägare

God ventilation är en av viktigaste tekniska komponenterna i en fastighet. Undermålig ventilation bidrar till att fastigheten utsätts mögel, fukt, lukter och andra hälsofarliga och störande angrepp. Även personer som befinner sig i och arbetar i fastigheten blir påverkade negativt av dålig ventilation.

Tyvärr är det oftast i slutskedet av ett renoverings- eller nybyggnadsprojekt som ventilationen kommer in i bilden. Detta medför oftast merkostnader vid installation och projektering då mycket byggnadstekniskt material redan monterats och försvårar ventilationsinstallationen.

För att undvika onödiga merkostnader och andra problem för ventilationsinstallationen i din fastighet när du skall bygga om eller bygga nytt, kan du kontakta oss redan i planeringsstadiet. Vi handlägger ventilationsprojektet för din fastighet och hela processen från projektering till färdig anläggningen integreras i hela byggprojektet.

Att förse sin fastighet med erforderlig ventilation är viktigare än många tror. På sikt bidrar en korrekt projekterad ventilationsanläggning till lägre driftskostnader samt förser personerna i fastigheten med en behaglig inomhusmiljö som ökar arbetsprestationerna.

Vi besitter den kompetens som krävs för att lyckas med alla typer av ventilationsprojekt. Då vår personal har kunskap inom alla områden "In-house" så fortlöper samtliga skeden snabbare än om vi skulle köpa externa tjänster från många olika bolag. För dig som kund medför detta en snabbare och tryggare process genom hela projektet.

Vi vet att du/ni som fastighetsbolag eller fastighetsägare har mycket att tänka på! När ni anlitar FTX Gruppen Sverige AB kan ni känna er trygga med att vi tar hand om hela projektets ingående delar. Det betyder att du/ni inte behöver koppla in ytterligare företag så som konsulter, projektörer, tekniker, installatörer etc. för ert ventilationsprojekt

Vår styrka är att vi erbjuder en heltäckande totallösning för varje projekt så att du som kund inte skall behöva koppla in ytterligare bolag för ditt ventilationsprojekt.[/notice]

Om du nu går i tankar på att förbättra er ventilation eller kanske installera en ny ventilationsanläggning så kan du kontakta oss för ett personligt möte, som naturligtvis är helt kostnadsfritt.

Vi kommer gärna ut och besöker er fastighet för en genomgång av era önskemål och framtidsplaner.

Här kan vi utföra en ventilationsinstallation

Mälardalen

Stockholm

Strängnäs
Eskilstuna
Arboga
Köping
Västerås
Enköping
Bålsta
M.f.l.
Västra Götaland

Göteborg

Borås
Uddevalla
Vänersborg
Mariestad
Ulricehamn
Mellerud
M.f.l.
Andra städer

Malmö

Jönköping
Uppsala
M.f.l

Vill du ha hjälp med ventilation

Anmäl ditt intresse genom att fylla i kontaktformuläret nedan

Du förbinder dig inte till något genom att kontakta oss via nedan formulär. Endast en intresseförfrågan skickas till oss.

Fält märkta med * är obligatoriska.
Välj kundtyp(*)

Namn(*)

Adress

Mobiltelefon(*)

Din E-post(*)

Ditt meddelande(*)

Bifoga fil 1
Invalid Input

Fyll i följande säkerhetskod(*)