FTX Gruppen Sverige AB

 

Verksamheten:

FTX Gruppen Sverige AB är ett kompetent ventilationsföretag med ambitiöst kvalitets och miljötänkande. Med vår breda kunskap och vårt stora engagemang ger vi våra kunder konkurrenskraft.

Vi är specialiserade på Radonsanering, FTX Ventilation, Ventilations optimering i flerfamiljshus samt övriga ventilationsinstallationer och åtgärder till föreningar och fastighetsägare.

Vår policy:

Vi är noggranna och lyhörda. Dina kvalitetskrav är vår måttstock, vi levererar anläggningar som lever upp till dina förväntningar och arbetar aktivt för god kvalitet, miljö- och energibesparingar. Vi arbetar för att sänka dina kostnader genom energibesparande åtgärder på de ventilationsanläggningar vi levererar.
Våra kunder skall känna trygghet i valet av våra tjänster.

Vårt mål:

Vårt mål är att vara den självklara samarbetspartnern. Hos oss finner du det stora företagets kunskap och bredd och det lilla företagets smidighet, engagemang, nytänkande och kvalitet.

Så här arbetar vi:

FTX Gruppen Sverige AB har heltäckande kompetens i projektets alla skeden: systemteknik, design, projektering, projektledning, kalkylering, produktion och service.
I ett nära samarbete med dig väljer vi ut den optimala lösningen för att tillgodose dina behov.
Vi arbetar med professionella produkter och tar personligt ansvar från första möte till färdig installation. Våra kunder ska vara nöjda kunder!

När du väljer oss som din leverantör av ett nytt FTX system vill vi att du ska känna dig trygg! Därför tillämpar vi alltid 2 års garanti på våra tjänster och produkter.

Beställ radondosor

Vi säljer radondosor för långtidsmätning och korttidsmätning

Beställ här!