Begär en kostnadsfri offert

FTX Ventilation sparar pengar!

Installation och projektering av FTX ventilation med värmeåtervinning är en av våra viktigaste delar i verksamheten. Alla våra partners, projektledare, personal och installatörer har mycket lång erfarenhet av FTX ventilation och det medför att vi alltid kan garantera en snabb, professionell och kostnadseffektiv installation. Vi jobbar uteslutande med marknadens bästa FTX ventilations lösningar och håller oss ständigt uppdaterade med aktuella marknads nyheter så att du som kund alltid ska kunna känna dig trygg i valet av våra FTX System.

FTX ventilation med installation

Vi kan med enkelhet utföra alla typer av installationer för FTX ventilation i villor, radhus, kontor, lager, lokaler, lägenheter etc. Givetvis utförs ett gratis besök på plats för en personlig genomgång där vi går igenom huset/lokalen och fastställer den mest optimala lösningen för din trevnad och ekonomi. För att säkerställa luftkvaliteten och luftomsättningen efter varje avslutad installation utför vi en luftinjustering som dokumenteras och överlämnas till dig. För att du på bästa sätt ska kunna sköta och underhålla din FTX ventilation levererar vi en "drift & underhållspärm". 

FTX ventilation till byggföretag och hustillverkare

Vi erbjuder FTX ventilation till byggföretag. Ett samarbete med FTX Gruppen Sverige AB ger er som byggföretag möjligheten att erbjuda era kunder en energieffektiv framtidslösning i form av ett FTX system.

FTX Gruppen projekterar och säljer FTX ventilation till byggföretag.
Har du ett byggföretag och bygger hus, lokaler eller kontor kan du nu erbjuda marknadens mest effektiva FTX ventilation till alla dina kunder. Låt oss ta hand om projektering av luftflöden, dimensionering av kanalsystem, val av FTX aggregat och leverans till arbetsplatsen. Det enda vi behöver är en ritning på huset i digital form eller via post. Vi levererar allt material till er arbetsplats färdigt att montera.

Är du/ni en hustillverkare och vill leverera FTX ventilation tillsammans med dina hus?
Oavsett hus typ, energikrav eller system lösning tar vi fram den FTX ventilation som passar de hus som ska levereras. Genom att sälja stora volymer till återkommande kunder kan vi hålla konkurrenskraftiga priser med bibehållen kvalitet rakt igenom hela produktions ledet. Kontakta oss innan nästa hus leverans och se vad vi kan göra för er.

Ett hus eller en lokal med FTX ventilation står alltid högre i pris!

Här kan vi utföra installation av FTX ventilation 

Mälardalen

Stockholm

Strängnäs
Eskilstuna
Arboga
Köping
Västerås
Enköping
Bålsta
M.f.l.
Västra Götaland

Göteborg

Borås
Uddevalla
Vänersborg
Mariestad
Ulricehamn
Mellerud
M.f.l.
Andra städer

Malmö

Jönköping
Uppsala
M.f.l

Begär en kostnadsfri offert

Beställ radondosor

Vi säljer radondosor för långtidsmätning och korttidsmätning

Beställ här!