Radonbesiktning

Denna artikel har ett kontaktformulär i botten av sidan.

FTX Gruppen Sverige AB är ett välutbildat och kompetent ventilations-/ och konsultföretag med inriktning på radonsanering. Vi utför radonbesiktningar i bl.a. villor, flerfamiljsbostäder, industrier och arbetsplatser med stor framgång. Ett personligt bemötande och en lösning på problemet anpassat efter just ditt behov är det vi alltid erbjuder.

Radonbesiktning efter radonmätning

Viktigt: En radonbesiktning utförs efter en radonmätning.

Är det så att du har mätt radon och radonvärdena överstiger 200 Bq/m3? Då hjälper vi dig med en radonbesiktning av fastigheten. En radonbesiktning är nödvändig för att kunna konstatera vilken typ av källa radonet kommer ifrån (byggmaterial, markradon, vatten, etc.). När detta är konstaterat tar vi reda på den bästa lösningen för just din fastighet.

Radonbesiktning - Sakkunnighetsbesiktning

Det är viktigt att radonbesiktningsmannnen är kompetent både inom ventilation och radon för att kunna fastställa vilken typ av åtgärd som behöver utföras. Vi har just den kompetensen och erfarenheten. Besiktningsmannen mäter fastigheten med mätinstrument, markmätare samt mätare för byggnadsmaterial. Du som kund erhåller protokoll över mätningen samt ett åtgärds- och kostnadsförslag.

Väljer du att låta oss hjälpa dig med att åtgärda dina radonproblem (gäller endast villor, då det inte finns några bidrag att få för andra än villor) - hjälper vi dig med radonbidragsansökan Radonbidraget är borttaget från och med 2015-01-01 till Länsstyrelsen.

Här kan vi utföra radonbesiktningar

Mälardalen

Stockholm

Strängnäs
Eskilstuna
Arboga
Köping
Västerås
Enköping
Bålsta
M.f.l.
Västra Götaland

Göteborg

Borås
Uddevalla
Vänersborg
Mariestad
Ulricehamn
Mellerud
M.f.l.
Andra städer

Malmö

Jönköping
Uppsala
M.f.l

Vill du ha hjälp med en radonbesiktning

Anmäl ditt intresse genom att fylla i kontaktformuläret nedan

Du förbinder dig inte till något köp genom att kontakta oss via nedan formulär. Endast en intresseförfrågan om radonbesiktning skickas till oss.

Fält märkta med * är obligatoriska.
Välj kundtyp(*)

Namn(*)

Adress

Mobiltelefon(*)

Din E-post(*)

Ditt meddelande(*)

Bifoga fil 1
Invalid Input

Fyll i följande säkerhetskod(*)

Beställ radondosor

Vi säljer radondosor för långtidsmätning och korttidsmätning

Beställ här!